Sta in je eigen kracht

“Sta in je eigen kracht!” Dat is mijn allerbelangrijkste positieve waarde. Dit wil ik in mijn coaching graag overbrengen. Mijn positieve instelling, intrinsieke interesse en nieuwsgierigheid in mensen zorgen dat ik je met aandacht, zonder oordeel en met een open houding tegemoet treed. Door goed te kijken naar de persoon, te spiegelen en vragen te stellen die je laten nadenken, weet ik goed tot de kern van de coachvraag te komen. En kunnen we effectief gaan werken aan het versterken wat je stimuleert en veranderen wat je belemmert.

Maatwerk

Iedereen is anders en elke persoon heeft een unieke coachvraag. Mijn benadering is dan ook puur afhankelijk van wat jij nodig hebt. Dat geldt voor zowel de oefeningen als de vorm van de coaching. Of het nu loopbaancoaching, persoonlijke effectiviteit of vitaliteitscoaching is.  Daarbij kun je zelf kiezen of je graag indoorcoaching wilt of outdoorcoaching zoals wandelcoaching of hardlopen.

Actief

De eerste stap om aan je coachvraag te willen werken is verandering. Voor mij betekent verandering in beweging zijn en ruimte voor jezelf scheppen. Om tot helderheid te komen maak ik gebruik van methoden waarbij je zowel mentaal als fysiek van in beweging komt.

Ervaring en opleiding

Ik heb ruime ervaring met coachen. Je kunt een aantal positieve recensies van mensen die ik heb begeleid teruglezen op verschillende pagina’s op deze site.
Ik ben een gediplomeerd coach en heb de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner gevolgd aan de Alba Academie. Dat wil zeggen dat ik zelfstandig coach ben met een brede opleiding. Ik heb me gespecialiseerd in Loopbaancoaching, Persoonlijke Effectiviteit en Burn Out Preventie door ervaring en extra trainingen.
De afgeronde HBO opleiding Food & Business heeft mij een diepe kennis van voedingsleer gegeven. Deze kennis vul ik aan door het lezen van vakliteratuur. Deze ervaring gebruik ik in de Vitaliteitscoaching.
Ik heb drie jaar ervaring in het begeleiden en lesgeven in hardlopen en bootcampen. Ik gebruik het hardlopen en bootcampen ook in de coaching sessies wanneer dit gewenst is.
Mijn algemene medische kennis komt van pas tijdens zowel het mentale als fysieke aspect van de coaching. Ook hierin ben ik gecertificeerd.

NOBCO

Ik ben aangesloten en geaccrediteerd als erkend beroeps coach practitioner bij de Nederlands Orde Van Beroeps Coaches (NOBCO). Dit betekent onder andere dat ik mij houd aan de ethische gedragscode van de NOBCO. De vier belangrijkste pijlers zijn
Respect
Integriteit
Verantwoordelijkheid
Professionaliteit

Hoe starten we?

Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar. Het belangrijkste in dit gesprek is om te kijken of het klikt. Daarnaast wordt de coachvraag besproken en onderzoeken we welke doelstellingen daarbij passen. Ook kijken we welke coaching het beste bij je past; indoor coaching of outdoor coaching zoals wandelen of hardlopen. Op basis van wat we besproken hebben, stellen we een actieplan samen en gaan we aan de slag.

Openingstijden en locatie

Naast kantooruren geef ik in overleg ook coachsessies in de avonduren en weekenden.

Ik ben gevestigd in Bunnik en de coachsesssies zullen in principe daar plaatsvinden. Uiteraard is het mogelijk om op locatie te komen.

Maak een afspraak