Coachvragen Loopbaancoaching

  • Merk je dat je de volgende stap niet zet omdat je onzeker bent over je kwaliteiten?
  • Wil je je kwaliteiten ontdekken en/of ontwikkelen?
  • Merk je dat je de juiste functie niet kunt vinden?
  • Heb je steeds weer hetzelfde conflict met je werknemer/manager?
  • Wil je die volgende stap maken en lukt het niet?
  • Verander je steeds van baan en kom je die droombaan maar niet tegen?
  • Heb je last van spanningen op je werk en wil je weten hoe je deze kunt reguleren?
  • Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling?
  • Wil je echt doen wat bij je past?
  • Weet je wel wat je wilt maar durf je de stap niet te zetten?

Systeem en patronen

Tijdens loopbaancoaching begeleid ik je om jezelf te professionaliseren in je werk. Wat maakt dat je blijft hangen in je functie en de stappen die je wilt maken niet maakt? Wat is het toch dat ik steeds dezelfde soort conflicten heb met mijn collega’s? Hoe komt het dat die werknemer steeds mijn plaats probeert in te nemen? Bij deze vragen kijken we naar de paralellen in het systeem van waar je vandaan komt (je gezin) en het systeem van nu (organisatie waar je werkzaam bent). We gaan op zoek naar de patronen die in de weg zitten en voorkomen dat je je doelen bereikt. Vervolgens gaan we kijken hoe je deze mechanismen een positieve wending kunt geven zodat je wel je doelen behaalt, autonome beslissingen maakt en uit conflict blijft met je collega’s. Door deze loopbaancoaching krijg je inzicht in je patronen. Door dit inzicht gaan we dieper in op wat ┬áje belemmert en we versterken wat je stimuleert. Hierdoor zul je steeds meer in staat zijn om te zien wat er gebeurt en daarbij zul je sneller kunnen bijsturen naar hoe je het zelf wilt ipv in je oude patronen te schieten.

Kwalitieten

We gaan op zoek naar jouw kwaliteiten. Wat zijn je geboren kwaliteiten en wat zijn je verborgen talenten? De talenten waar je nooit naar hebt durven kijken omdat ze nog wat ontwikkeling nodig hebben. De stukken die je lastig vindt of waar je een allergie voor hebt daar heb je juist iets van te leren. Als je meer inzicht in je kwaliteiten hebt, kun je ook beter een keuze maken of een functie, positie of bedrijf bij je past.

Ervaringen Loopbaancoaching

“Ik heb vaker gebruik gemaakt van coaching en ben nooit tot de diepere kern gekomen. Tijdens de coaching sessies bij Sofia ben ik echt tot de kern gekomen en weet ik nu waar ik echt blij van word. Nu kan ik eindelijk verdere stappen ondernemen in de richting die ik echt op wil”

“Ik heb geleerd wat mijn belangrijkste waarde in het leven is en om in onzekere tijden mijn positieve waarde van het leven op te roepen om over de onzekerheid te komen. Om vervolgens de doelen in mijn werk te behalen die ik heb gesteld

Maak een vrijblijvende afspraak