Coachvragen Persoonlijke Effectiviteit

  • Wil je weer met een positieve instelling naar de toekomst kijken?
  • Wil je de regie in je leven terug?
  • Wil je meer geluk en persoonlijke groei in je leven?
  • Zit je vast en weet je niet meer wat je volgende stap is?
  • Hoe kom ik weer in mijn eigen kracht?
  • Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan met je partner, vrienden of familie?
  • Merk je dat je blik zich in de loop van de jaren heeft versmald en wil je deze weer verbreden?

Geluk

Tijdens vragen mbt persoonlijke effectiviteit begeleid ik je op je levenspad en gaan we samen op zoek naar je kwaliteiten en zingeving. We kijken naar je drijfveren zodat je weer gelukkig wordt. Vervolgens krijg je inzicht in de waarden in je leven en ontdek je of je leeft naar die waarden. Door dat inzicht gaan we dieper in op hoe je dat om kunt vormen naar een gelukkiger leven.

Wandelcoaching

Door naar buiten te gaan valt er vaak letterlijk een last van je af en kun je je meer ontspannen en uiten. Tijdens een wandeling in het park, stad, bos of een andere omgeving waar jij je prettig voelt kijken we naar wat je opvalt. ┬áTijdens de wandelcoaching onderzoeken we wat de waarde daarvan voor je is. Door die waarden die tijdens de wandelcoaching naar voor komen paralel te trekken naar je persoonlijke situatie worden zaken helder en kunnen we effici├źnter aan je doelen werken.

Ervaringen Persoonlijke Effectiviteit

“Door naar buiten te gaan ben ik er achter gekomen dat ruimte in mijn leven belangrijk voor me is. Dit ontbreekt in mijn huidige leven en daar ga ik nu aan werken””Door jouw positieve houding en kritische vragen ben ik er achter gekomen dat ik altijd voor een ander leefde. Nu leef ik voor mezelf en merk ik dat ik veel gelukkiger ben”

Maak een vrijblijvende afspraak