Vitaal in lijf en hoofd

Vitaal zijn in hoofd en lijf heeft te maken met de verbinding tussen het hoofd en het lijf.  Door mijn coaching leer je deze verbinding te herstellen. Mijn positieve instelling, intrinsieke interesse en nieuwsgierigheid in mensen zorgen dat ik je met aandacht, zonder oordeel en met een open houding tegemoet treed. Door goed te kijken naar de persoon, te spiegelen en vragen te stellen die je laten nadenken, weet ik goed tot de kern van de coachvraag te komen. En kunnen we effectief gaan werken aan het versterken wat je stimuleert en veranderen wat je belemmert.

Maatwerk

Iedereen is anders en elke persoon heeft een unieke coachvraag. Mijn benadering is dan ook puur afhankelijk van wat jij nodig hebt. Dat geldt voor zowel de oefeningen als de vorm van de coaching. Of het nu loopbaancoaching, persoonlijke effectiviteit of vitaliteitscoaching is.  Daarbij kun je zelf kiezen of je graag indoorcoaching wilt of outdoorcoaching zoals wandelcoaching of hardlopen. En wellicht past een combinatie van indoor- en outdoor coaching bij je.

Ervaring en opleiding

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in Loopbaancoaching, Persoonlijke Effectiviteit, Burn-out en Burn-out preventie. Als coach kan ik jou net zo ver brengen als ik zelf in mijn ontwikkeling ben gekomen. Ik vraag jou als cliënt om bij jezelf naar binnen te kijken naar een diepere laag. En dat mag je ook van mij als coach verwachten. Daarom houd ik me bezig met continue nascholing zodat ik scherp blijf en me ontwikkel als coach. De volgende opleidingen/traininen heb ik gedaan:

  • Beroepsopleiding tot Coach Practitioner: Alba Academie
  • Burn-out preventie: Alba Academie
  • Mentaliserend coachen: Het Balkon
  • Verdiepend coachen bij werkstress en burn-out: Europees instituut,
  • Opleiding tot leefstijlcoach: Academie voor leefstijl en gezondheid,
  • Dieper Coachen; senior coach practitioner/counselor; Alba Acadmie.
  • Stresspreventie en – interventie volgens de CSR methode; CSR

De afgeronde HBO opleiding Food & Business en de opleiding tot leefstijlcoach hebben mij een diepe kennis van voedingsleer gegeven. Deze kennis vul ik aan door het lezen van vakliteratuur. Deze ervaring gebruik ik in de Vitaliteitscoaching.
In de opleiding tot leefstijlcoach heb ik een theoretische kennis gelegd voor het geven van het begeleiden bij sporten. Daarnaast heb ik zes jaar ervaring in het begeleiden en lesgeven in hardlopen en bootcampen. Ik gebruik het hardlopen en bootcampen ook in de coaching sessies wanneer dit gewenst is.
Mijn algemene medische kennis komt van pas tijdens zowel het mentale als fysieke aspect van de coaching. Ook hierin ben ik gecertificeerd.

NOBCO

Ik ben aangesloten en gecertifiseerd als erkend beroeps coach practitioner bij de Nederlands Orde Van Beroeps Coaches (NOBCO). Dit betekent dat ik mijn vak onderhoud dmv jaarlijkse nascholing, intervisie, supervisie en dat ik mij houd aan de ethische gedragscode. De vier belangrijkste pijlers zijn
Respect
Integriteit
Verantwoordelijkheid
Professionaliteit

Hoe starten we?

Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar. Het belangrijkste in dit gesprek is om te kijken of het klikt. Daarnaast wordt de coachvraag besproken en onderzoeken we welke doelstellingen daarbij passen. Ook kijken we welke coaching het beste bij je past; indoor coaching of outdoor coaching zoals wandelen of hardlopen. Op basis van wat we besproken hebben, stellen we een actieplan samen en gaan we aan de slag.

Openingstijden en locatie

Naast kantooruren geef ik in overleg ook coachsessies in de avonduren en weekenden.

Ik ben gevestigd in Bunnik en de coachsesssies zullen in principe daar plaatsvinden. Uiteraard is het mogelijk om op locatie te komen.

Maak een afspraak